Ben jij net dat tikkeltje ambitieuzer en leergieriger dan de doorsnee schoolverlater of starter? Top! We kunnen niet wachten om jouw talent bij Vivium aan het werk te zien. Een verrassend boeiende business trouwens, de groepsverzekeringen. Want in een wereld die steeds sneller evolueert, bieden wij onze klanten de zekerheid die ze nodig hebben. Waardevol voor hen, en razend interessant voor jou!

Ons Management Traineeship begeleidt je in een traject van 2 à 3 jaar richting een expertenrol of een leidinggevende functie binnen Employee Benefits. Zie jij een in-depth opleiding met pittige uitdagingen en persoonlijke coaching wel zitten? Dan is dit jouw vliegende start voor een carrière aan de top.  

Wat verwachten we van jou?

Als Management Trainee hoef je niets te kennen van Employee Benefits. Je leert het allemaal on-the-job. Maar… je beschikt wel over de volgende troeven:

 • Een masterdiploma in economie, wiskunde, recht of handel is een uitstekende basis voor een carrière in de verzekeringssector. Je schakelt ook behoorlijk vlot tussen Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een meerwaarde.  
 • Een eerste professionele ervaring (max. 3 jaar) mag, maar is geen must.  
 • Je bent een echte entrepreneur: ambitieus, en niet bang van een uitdaging.
 • Je wil je graag verdiepen in de complexiteit van Employee Benefits. Je bent analytisch sterk en klaar om deze boeiende wereld te ontdekken.
 • Je bent baas over je eigen ontwikkeling en toekomst. Je wil steeds beter worden in je job en iedere dag bijleren. Life-long learning in een business die razendsnel evolueert.
 • Je neemt initiatief en zet ideeën om in de praktijk.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler die mensen motiveert.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een duidelijk en grondig opleidingstraject van 2 à 3 jaar waarin je kan groeien naar een kaderfunctie binnen de P&V Groep. Dankzij top-opleidingen, coaching en on-the-job begeleiding en een persoonlijke mentor doorheen het hele traject.
 • Boeiende leadershipstrainingen.
 • Afwisselende opdrachten in verschillende Employee Benefits teams waardoor je alle aspecten van Employee Benefits leert kennen.  Zo ontdek je gaandeweg welke leidinggevende functie of expertenrol het best bij je past.
 • Een mooi loonpakket met alles wat je nodig hebt om je job te doen. Maar ook een moderne werkomgeving, toffe collega’s, flexibele uren en thuiswerk.
 • Een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor initiatief.
 • Een uitdagende functie in een maatschappelijk geëngageerde verzekeringsmaatschappij. 

Schiet uit de startblokken voor een carrière aan de top. Bezorg ons jouw kandidatuur en wie weet tot binnenkort!

Geïnteresseerd in ons Traineeship Employee benefits ?

Extra informatie:

P&V heeft 2 vestigingen: 1 in Brussel en 1 in Antwerpen.  De afdeling Employee Benefits bevindt zich hoofdzakelijk in Antwerpen.  Het traineeship gaat dan ook voornamelijk door in Antwerpen, maar er kunnen ook opleidingen gegeven worden in Brussel.  

De bedoeling is om na een doorgedreven theoretische opleiding en een praktische training in het vakgebied, alsook een leadershipstraject met soft skills, een rol op te nemen in het management of als expert binnen EB.

Ook nadien blijft P&V investeren in vorming, opleiding en trainingen. 

P&V zoekt naar jonge professionals die na een eerste werkervaring hun verdere loopbaan in handen willen nemen en een nieuwe uitdaging willen aangaan.  

Het aantal jaren ervaring vinden we niet het belangrijkste, maar wel de juiste instelling en de goesting om zich in de wereld van EB te vervolmaken. 

Nadat P&V de ontvangen sollicitaties gescreend heeft, worden de weerhouden kandidaten gevraagd om een aantal tests online in te vullen.  Daarna word je uitgenodigd op een dag met andere sollicitanten waar enerzijds P&V en het traineeship wordt voorgesteld en anderzijds van jullie een groepsdiscussie en de presentatie van een pitch wordt gevraagd.  

P&V zal dan de overblijvende kandidaten uitnodigen voor een assessment en nadien vindt een 2de gesprek met de betrokken directeuren plaats.

Alle nieuwe trainees starten op 2 januari 2023 om samen het traject te doorlopen.  
Het traineeship bestaat uit klassikale opleidingen zowel door collega’s van het departement EB als door ervaren soft-skills trainers, diverse stages binnen het departement waar samengewerkt wordt met de verschillende teams en specifieke opdrachten van enkele maanden voor het huidige management.  

De groep P&V is een top-employer

Interesse in andere vacatures van de P&V Groep ?