Ik ben als stagiair binnengerold bij de P&V Groep en intussen zit ik hier toch al tien jaar. Dat komt onder andere omdat ik van functie kon wisselen toen ik meer uitdaging nodig had
Xander – Digital coach

P&V Groep in drie woorden

Samenwerking, carrièrekansen en flexibiliteit

Ik ben als stagiair binnengerold bij de P&V Groep en intussen zit ik hier toch al tien jaar. Dat komt onder andere omdat ik van functie kon wisselen toen ik meer uitdaging nodig had. Nu ik met veel meer collega’s samenwerk, valt het mij op hoe goed we hier over teams en departementen heen samenwerken. Nog een groot pluspunt: ik kan mijn job nog steeds perfect combineren met mijn gezinsleven. Ze kijken hier goed naar wie je bent, wat je wil en wat je daarvoor nodig hebt. Dat maakt de P&V Groep voor mij uniek als werkgever.

To P&V Groep or not to P&V Groep?

Veranderen van job binnen de P&V Groep was voor mij echt een hoogtepunt. Na een aantal jaar in dezelfde functie miste ik wat uitdaging in mijn job. Dan was het beslissen, hier blijven of iets compleet anders zoeken. Ik heb dan de kans gekregen om mij via ons cafetariaplan bij te scholen in project management. Op intranet komen alle interne vacatures online en daar vond ik mijn huidige functie. Zo viel alles in zijn plooi voor mij. Ik wou heel graag blijven en door alle kansen die ik had om binnen het bedrijf iets anders te gaan doen, is dat gelukt.

Meer uitdaging, groter netwerk

De uitdaging die ik zocht, is helemaal terug. Technologie staat niet stil en dat maakt dat je constant kan bijsturen en bijleren. Tegelijk heb ik toch al het gevoel dat ik een verschil kan maken. Door de juiste accenten te leggen, kan ik problemen sneller oplossen.

De grootste ontwikkeling zie ik bij mezelf op het vlak van samenwerking met andere teams. Ik werk autonoom, maar weet intussen perfect met wie ik kan overleggen als dat nodig is. Mijn netwerk is dan ook enorm uitgebreid. Dat merkte ik trouwens twee weken geleden op het personeelsfeest. Wat fijn om met zoveel collega’s een praatje te kunnen slaan!

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze Digital, Data, IT & Projecten vacatures als IT architect, functional analyst, data analyst, system engineer, scrum master en meer.

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze Digital, Data, IT & Projecten vacatures als IT architect, functional analyst, data analyst, system engineer, scrum master en meer.