Ik voel hier de perfecte mix van vrijheid en betrokkenheid.
Jens – Account Manager

P&V Groep in 3 woorden

Sociaal engagement, betrokkenheid en ontwikkelingskansen

Wat de P&V Groep ‘net dat tikkeltje anders’ maakt voor mij? Ook al zijn we niet de grootste speler in onze markt, we zijn wel een echte challenger. Aan originele initiatieven en ondernemingszin is er geen gebrek. Je hebt de kans om je buiten je job sociaal te engageren met bijvoorbeeld het Boost programma. Dat soort initiatieven wordt niet gepusht, maar het maakt het gemakkelijk om je als vrijwilliger in te zetten voor de projecten die de P&V Groep steunt. Daarnaast hebben we leiders die niet heel de tijd op onze vingers zitten te kijken, maar ons wel helpen en begeleiden in onze carrière. De perfecte mix van vrijheid en betrokkenheid.

Ik werk voor Vivium als Account Manager Non-Life en heb het geluk dat ik naast mijn job regelmatig events mag organiseren voor onze partnermakelaars. Die vertellen mij dat wij een verzekeringsgroep zijn waarmee je in dialoog kan gaan en waarbij alles bespreekbaar is in een fijne, informele sfeer. Dat hoor je bijvoorbeeld aan de manier waarop onze collega’s van het Service Center praten met de makelaars. Het zijn altijd warme gesprekken, waarin het niet enkel over zaken gaat.

Motiverend vertrouwen

Ik voel mij volledig thuis in mijn job. Enerzijds is er de uitdagende verzekeringsmaterie waar ik nog elke dag in kan bijleren. Anderzijds is er het menselijke aspect. Daar ligt mijn passie: de connectie leggen tussen de collega’s en onze partnermakelaars. Kijken hoe we elkaar kunnen helpen en uitzoeken wat de ander motiveert, om er samen het beste van te maken.

Mijn grootste motivatie? Het vertrouwen dat ik krijg. Mijn manager en collega’s weten al langer dat ik graag meer doe dan alleen mijn job en dat wordt ook geapprecieerd. Zo organiseer ik al enkele jaren samen met andere collega’s de afterwork drinks!

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze vacatures verzekeringen als dossierbeheerder, schadebeheerder, underwriter, product manager, account manager en meer.

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze vacatures verzekeringen als dossierbeheerder, schadebeheerder, underwriter, product manager, account manager en meer.