Als je hier inzet en ambitie toont, dan krijg je alle hulp om je doelen te halen.
Connie – Support Manager

P&V Groep in 3 woorden

Joviaal, positief en meedenkend

Ik ben gestart bij de P&V Groep omdat ik hoorde dat hier een warme, familiale sfeer hing. En ik ben niet teleurgesteld. We zijn hier niet alleen joviaal voor elkaar, maar ook voor onze klanten. Ik krijg regelmatig van makelaars te horen dat ze dat waarderen. We proberen alles ook altijd zo positief mogelijk te houden. De teamleaders geven daar een goed voorbeeld in. Bovendien polsen ze ook regelmatig naar onze verdere ambities.

Als je iets wil, dan wordt ervoor gezorgd

Toen ik startte, heb ik aangegeven dat ik heel het bedrijf wil leren kennen en nieuwe dingen wil blijven leren over verzekeringen. Daar is naar geluisterd. Het management is bijvoorbeeld zelf naar mij gekomen om te vragen of mijn huidige job niets voor mij zou zijn. Als je hier inzet en ambitie toont, dan krijg je alle hulp om je doelen te halen. Zo heb ik intussen al zo’n beetje alle kanten van het bedrijf gezien, zoals ik had gevraagd.

Nog een fijne is de vrijheid die je hier krijgt. Zelfs toen ik nog maar net begon als business manager, mocht ik al helemaal mijn ding doen. Zo heb ik voorgesteld om op een andere, veel nauwere manier te gaan samenwerken met onze beheerders. Daardoor verloopt alles nu veel aangenamer, efficiënter én jovialer, natuurlijk. Iets waar ik echt wel trots op ben.

Dansen met de CEO

Ik voel mij supergoed in mijn job en mijn team. Er is een geweldige sfeer en we kunnen altijd bij elkaar terecht. We gaan ook regelmatig samen eten of zelfs eens wandelen. De momenten die ik nooit zal vergeten, zijn de personeelsfeestjes. Ik was zo onder de indruk toen ik op mijn eerste personeelsfeest de CEO gewoon mee op de dansvloer zag staan. Op zo’n moment voel je écht die samenhorigheid van de P&V Groep.

Of ik werken bij de P&V Groep zou aanraden? Vraag maar aan mijn zus! Die is na een lange carrière van 28 jaar als manager bij een andere financiële instelling overgestapt naar de P&V Groep. Ik heb haar verteld dat ze hier nog uitdaging genoeg zou vinden, maar dan in een fijne, familiale sfeer. Ze heeft zich laten overhalen en daar heeft ze nog steeds geen spijt van!

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze vacatures verzekeringen als dossierbeheerder, schadebeheerder, underwriter, product manager, account manager en meer.

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze vacatures verzekeringen als dossierbeheerder, schadebeheerder, underwriter, product manager, account manager en meer.