De wil om elkaar te helpen, dat is voor mij de rode draad binnen de P&V Groep.
Arthur

De P&V Groep in 3 woorden

Behulpzaamheid (“entre aide”), opportuniteiten, vertrouwen

In 2021 begon ik zonder ervaring, maar met veel interesse voor verzekeringen aan mijn avontuur bij de P&V Groep. Ik ben heel trots op waar ik op drie jaar tijd al sta en eigenlijk ook wat verbaasd. Want ik had nooit verwacht dat ik op dit moment al zoveel verantwoordelijkheid en zo’n grote klantenportefeuille zou hebben. Maar dankzij de ondersteuning en het vertrouwen waarop ik kon bouwen, heb ik op korte tijd immens veel ervaring en expertise opgedaan.

Springen wordt beloond

Het was voor mij een sprong in het diepe, maar dit is een plek waar durven springen en hard werken loont. Je leidinggevenden zien het als je je best doet. Je krijgt alle kansen om van verschillende departementen te leren. En zo bouw je al snel een carrière op om U tegen te zeggen.

De volgende stap, die komt vanzelf

Ik voel me hier goed, want voor het eerst in mijn carrière ben ik nog elke dag even gemotiveerd als op mijn eerste dag. Ik weet dat de volgende uitdaging hier gewoon vanzelf komt. En dat ik ook de nodige hulp en ondersteuning zal krijgen in elke stap die ik zet. Benieuwd naar wat de toekomst nog brengt, maar het zal sowieso iets zijn waar ik achter sta. Want ze pushen je hier nooit in een bepaalde richting. Ook al als je ergens niet mee akkoord gaat, dan blijft er altijd die wil bestaan om elkaar vooruit te helpen. Die loopt voor mij als een rode draad doorheen de organisatie. 

Overtuigd? Waar wacht je nog op?

Bekijk al onze vacatures verzekeringen als dossierbeheerder, schadebeheerder, underwriter, product manager, account manager en meer.