Ben je een kei in relaties opbouwen en hebt je interesse in beleggingen & de financiële wereld? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om in te stappen in een groeitraject om je te ontwikkelen tot Account Manager levensverzekeringen voor ons merk Vivium.

Je doorloopt een programma van ongeveer één jaar om te groeien als expert en als professional. Dankzij top-opleidingen van onze Business School, coaching en natuurlijk on-the-job begeleiding. Daarna ga je de baan op om mee te werken aan de uitbouw van ons strategisch Sales programma met ondersteuning van onze ervaren Account Managers.

Als Account Manager word je uiteindelijk verantwoordelijk voor zowel de groei als het servicen van je eigen regio van makelaars.

 • Je bent de belangrijkste contactpersoon voor de makelaar in jouw vakdomein levensverzekeringen en zorgt voor de verbinding tussen makelaars en maatschappij.
 • Je (be)zoekt potentiële nieuwe makelaars en je overtuigt van ons aanbod en onze USP’s.
 • De bestaande makelaars begeleid je om de relatie uit te diepen.
 • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw makelaars.
 • Je geeft technisch advies omtrent producten, geeft opleiding waar nodig en ondersteunt makelaars bij het uitbouwen en onderhouden van een eigen netwerk. Kortom, je zorgt ervoor dat hun rendement verhoogt door nauwe samenwerking.

Wat verwachten we van jou?

 • Je master is een prima basis voor je carrière. Eerste werkervaring in sales mag, maar hoeft niet.  
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans. 
 • Je hebt interesse in de financiële wereld (beleggingsproducten, fiscale optimalisatie, aandelen, obligaties) en je wil alles leren over levensverzekeringen. 
 • Je hebt een ondernemers-mindset en je wil je eigen regio uitbouwen. Dat betekent ook dat je vlotjes kan netwerken, presenteren, onderhandelen en verbinding maken.   
 • Verandering schrikt je niet af. Integendeel! Een nieuwe regio? Nieuwe richtlijnen? Nieuwe relaties? Je past je altijd en overal makkelijk aan. 
 • Je wil steeds beter te worden in je job en iedere dag bijleren. Een non-stop bezigheid met een business die aan een razend tempo blijft evolueren. 
Ik voel hier de perfecte mix van vrijheid en betrokkenheid.
Jens

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een traject van een jaar waarin jouw persoonlijke groei centraal staat, waarbij je ondersteund wordt door ervaren collega’s middels coaching en natuurlijk on-the-job begeleiding.
 • Een opportuniteit om je te verdiepen in levensverzekeringen met een compleet trainingsprogramma van onze Business School.
 • De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen over levensverzekeringen door mee te draaien met verschillende afdelingen en de P&V groep van binnen te leren kennen.
 • Veel autonomie en vrijheid om jouw ondernemersvaardigheden te benutten, met als doel het opbouwen van jouw eigen netwerk van makelaars die met Vivium samenwerken.
 • Een mooi loonpakket met alles wat je nodig hebt om je job te doen, zoals een  bedrijfswagen. Maar ook een omgeving waar je je snel thuis voelt, toffe collega's en flexibele uren.

Geïnteresseerd in ons Traineeship Sales ?

Extra informatie:

De P&V Groep heeft 2 vestigingen: 1 in Brussel en 1 in Antwerpen.  
Als Management Trainee Sales volg je inhouse-opleidingen, digitale cursussen en on-the-job training op beide locaties. Naarmate de opleiding vordert en je meer de baan op bent, zal je hoofdactiviteit zich afspelen in de regio van jouw makelaars

In nauwe samenwerking met je collega-accountmanagers en de commerciële regio-directeur, zal je een eigen sector van verzekeringsmakelaars toegewezen krijgen om een duurzame relatie met hen uit te bouwen.

Ook tijdens je verdere loopbaan blijven we investeren in vorming, opleiding en trainingen.

Na een korte telefonische kennismaking wordt gevraagd om een aantal tests online in te vullen.  Daarna word je uitgenodigd voor een eerste interview en tot slot een gesprek met de betrokken directeur waarbij een presentatie van een pitch wordt gevraagd.   

We wensen het traject met onze 5 nieuwe Trainees op te starten op 1 mei 2024. Het verloop van onze zoektocht naar deze 5 nieuwe collega’s zal meespelen om de exacte invulling verder te bepalen. Zodra je als kandidaat weerhouden wordt, bespreken we dit samen met jou en wordt dit van nabij opgevolgd. 

Het traineeship bestaat uit opleidingen van onze Business School, diverse stages binnen verschillende afdelingen waar je als Account Manager nauw mee zal samenwerken, on-the job training van collega’s en specifieke opdrachten om de organisatie van binnen en van buiten beter te leren kennen.  

De groep P&V is een top-employer

Interesse in andere vacatures van de P&V Groep ?